ben görmedim hiç ama forumda atar yap abilere direk ban sanki çok giren varda foruma okuyacaklar.Allods boyle arkadaşlar düzelmez öyle bir hayal dünyasına girmeyin umut beslemeyin ya boyle devam edersiniz yada siz anladınız onu diyor yönetim
mygames satın aldıktan sonra belli bir amaçla oyunun içini oydu ve bitirdi sebebide yazayım skyforce diye bir oyuna umut bagladı ama o kadar tanıtım ve reklama ragmen oyuncu yok deneceke kadar demeyecegim oyuncu yok
aldı azının payını haa ben daha mygamesin herhangi bir oyunu oynarmıyım ohooo onu geccekler ben dahil o işe girişicek çıkmaz artık.Yarın burgun isim değişip gene devam ederler yerseniz.Not: gpatatoda oynarken d5 gelmişti oradaki oyuncular buna itiraz edip birlik oldular 1.5 ay oyuna kimse girmedi inanın 1 kişi dahil girmedi ve gpatato geri adım atıp d5 iptal etti,düzey 4 olan tek sv gptatoydu,yani birlik olunsa bunlar hizaya sokulurda birlik olucak kapasiteye sahip oyuncu kitlesi bizde yok.
Oyunculara oyun içi kostüm ve bonus kriler yollanıyor ama bu ödüller artık saçmalık, eskiden asker sınıfının etkinliği gelecekken Kudra33 iptal edip hata var diyerek getirmedi, günlük esans, tütsü, yem görevide şahsı sağolsun gelmedi.. O zamanlarda herkes oyun kötü olacak diyordu çünkü o günlerde bile Ru ve diğer sunucular oyunculara hediye yollardı posta ile, ancak Mail.ru Türkleri kaz gibi görüyor, Mail.ru'nun DWAR isimli oyunu da aynı durumda oyun battı, Türkler korsan sunucuya kaçtı ve ana sunucudan çok oyuncu Türk korsan sunucusunda var. Allods'un yeni oyunculara hediye verme nedenide bu, korsan sunucuların yaptıklarından daha fazla hediye veriliyor ancak sorun şu, korsan sunucuda daha fazla oyuncu var. Eskiden oyuncuların dedikleri umursanmazken bir avuç insan kalınca ciddiye almaya başladılar. Bu oyunu ilk kez reklamda gördüm, o zamanlar oyunun DVD'si vardı ve 1-2 yıl sonra bir oyun etkinliğinde küçük bir stand kurulmuştu. O tarz bir şey yapılabilir sonuçta My.com fakir bir firma değil, yapılmazsa firmada oyunun dead olduğunu kabul ediyor demektir. Ayrıca istediğiniz yayıncıya tanıtın oyun P2W halinden kurtulmadıkça (paralı sunucu demeyin oyuncu yok) değişen bir şey olmayacak, sonuçta adam gelsede oyunu görecek foruma bakıp durumu anlayıp çekip gidecek azıcık oyuncu gelecek tonla gidecek durum bu.. Yüksek lvllerde kasılmak imkansız elementte adam yaratığı 2-3 vuruşta kesiyor taşlar 12 sonra bizi kesiyor, taşlar sınırlandırılmadıkça oyun düzelmez, sınırlandırılsa da My.com para kaynağını kaybeder.. Ancak bu andan sonra ne yapsalar no problemo çünkü oyun kritik sınırı geçip rezalet durumuna ulaştı. Bu oyunu iyi kötü bir şekilde yıllarca oynadım, çok fazla rezalet gördüm ve benim dışımda oynadığım herkes oyunu terk etti, oyunun mevcut durumu çok kötü ve oyuna gelenlerde eski oyuncular zaten. Belli başlı sitelerde karakter satışları yapılıyor, yönetim istese dakkasında banı basar ancak banlanmıyorlar... Yıllarca çok ama çok olay oldu, içimi azda olsa döktüm, selametle..Arkadaşlar şu ana kadar oyunda yapılan hiçbir ''bloke'' işlemi keyfi veya boşa yapılmış değildir. Yönetimin hesapları ayrıntılı incelemesi sonucunda bu kararlar alınmıştır.. Ayrıca bu işlemler sizlerin oyundan daha iyi keyif almasını sağlamak olup illegal hiçbir şeyin barınmamasını amaç ediniyor.
Arkadaşlar şu ana kadar oyunda yapılan hiçbir ''bloke'' işlemi keyfi veya boşa yapılmış değildir. Yönetimin hesapları ayrıntılı incelemesi sonucunda bu kararlar alınmıştır.. Ayrıca bu işlemler sizlerin oyundan daha iyi keyif almasını sağlamak olup illegal hiçbir şeyin barınmamasını amaç ediniyor.
This post has been edited 1 times, last edit by "ZorBeY61" (14.05.2018, 19:51)
Arkadaşlar şu ana kadar oyunda yapılan hiçbir ''bloke'' işlemi keyfi veya boşa yapılmış değildir. Yönetimin hesapları ayrıntılı incelemesi sonucunda bu kararlar alınmıştır.. Ayrıca bu işlemler sizlerin oyundan daha iyi keyif almasını sağlamak olup illegal hiçbir şeyin barınmamasını amaç ediniyor.
sayın moderatör peki ben arkadaşıma hesabımı erfim hastalığımdan ilgilensin diye bunun neresi yanlış tuttu benim 2 çarı mı da ban ladı hem kasa hem ana karakter 2 hesap sana soruyorum iyice araştırılıyormadem hersaap sattın diye iftira atıp milyarlarcatl harcadığım ve emek verdiğim bir hesabı kapatıyor ben sizie soruyorum bu adalet mi bu siz bug yapabnları sahte kartlar ile alım yapanları banlayın hesaap yardımlaşmaları her oyunda mevcut okadar desteğe yazmama rağmen derdimi anlatamadım şimdi ne oldu sizin ben geçek satılan hesaplar konusunda birşey diyemem bu almış olduğunuz saçma sapan uygulamalar yüzünden oyun bitti birde şunu sölemek istiyorum yöneticilere açık şekilde yazdım oza manın gerçek satılan bir sürü hesabını ifdşa ettim liste verdim ama sonuçta bir işlem yapılmadı hani belgelerle ban lanıyordu hesaplar şimdi bunda adalet diyorsunuz adamlar çatur çutur hesap alıp satıyolar şuanda bile belli sitelerde mevcut bence bug ve sahte kredi kartına karışmamış bütün hesapları açmalısınız belki geridönüşler olur ve oyunda canlanma olur şunuda söylemek istyorum benb uoyuunu severek oynuyordum emek veriyordum gece sabaha kadar uyumadığım oldu bu adalet değil
düpedüz emeğimizi hiçew saymanızdır şimdi kinitgh oynuyorum neden bizleri bu oyundan ayırdınız sanmayınki milyarlar harcayan birinin hesabını ban layınca o başka hesap açıp tekrar milyarlar harcar aksine bu oyunu bırakmasına vesile olacağı gibi çevresindeki insanlara bu durumu söylediklerinde işte şuan olduğu gibi oyun bitme noktasında olur saygılarımla inşallah oyuna dönüşler olurda daha çok adam banlarsınız iyi çalışmalar bu konuda
....
Logiciel utilisé pour le forum : Burning Board®, développé par WoltLab® GmbH